Fotoalbum

Søs Fenger

Julie

Malet af Julie, Søs Fenger og Michel Khouri. Maleriet er købt af Lions Club, som har doneret det til Grønland, hvor det nu hænger i et ungdomscenter for børn.

Inspireret af Grønlands is. malet på dagen - solgt på aktion.

Happenings

I foråret 2008 malede 1. holdet fra Greve fodbold med på Michels malerier. Nogle spillere forsøgte sig med egne kunstværker a la Khouri

I foråret 2008 arrangerede Lions Club udstilling blandt Greves kunstnere i Greve Center. Her havde Greves borgere rig lejlighed til at opleve hvordan kunstnere som Michel Khouri arbejdede med malerierne.

I April 2009 afholdte Lions Club igen udstilling blandt Greves kunstnere i Greve Midtby Center. Sangerne Julie og Søs Fenger malede denne gang sammen med Michel Khouri og fik sig en god snak om kunst. Begge var meget interesserede i malerierne fra Michel Khouri gallery.


I april 2010 afholdte Lions Club igen udstilling blandt Greves kunstnere i Greve Midtby Center. To af Michels malerier blev som afslutning solgt på aktion.

I december 2010 Stor aktion til fordel for cancerramte børn. Fra mandag d. 9 dec. til fredag d. 17 dec. stod jeg i Nybolig i Waves og malede flere malerier. Malerierne blev fredag d. 17 dec. kl. 17.00 bortaktioneret. Pengene gik ubeskåret til foreningen for cancerramte børn. Ca. 37.000 kr. blev rejst denne dag, og det har glædet mig meget at yde dette bidrag til de syge børn, og jeg håber at endnu flere vil støtte op om denne begivenhed i Nybolig Waves en anden gang.


Kommende udstilling i Udviklingspark Øresund i februar 2011. nærmere information følger i slutningen af december.